...

75samualboys Plc

(0)
Follow
Something About Company

Ez az összeg különböző időpontokban 5/15/30/60 lesz. Egy tipikus kéz tart 2 órán át, ahol pénzt keres. A játék szerkezete másképp, mint amit találsz a PokerStars vagy a Full Tilt. A hangsúly az, hogy a kezét az asztalnál játsszák, ahelyett, hogy egy meghatározott összeget játszanának. Mindegyik kéz ugyanazzal az összeggel játszik, de a kéz előtt 2 órán keresztül meg kell maradnia az adott tétnek, így nincs ösztönzés arra, hogy a kezét kimaradjon, ha éppen elkezdi.

Ezek a napok egy egész mozgalom volt a Slow Poker néven. Ebből a célból, van most egy egész csoport weboldalak és blogok szentelt lassú póker. Azok, akik úgy érzik, hogy a játék sokkal könnyebb, ha játszik hosszú ideig. Meg lehet nézni, mint egy egyszerű módja annak, hogy megtanulják, miközben vár, mint minden világosan meghatározott. Továbbá létrehoztak egy sor szabályt arra vonatkozóan, hogy mi megengedett minden kézben, ami nagyszerű a lassú játékhoz.

Ennek a példának a kedvéért figyelembe vesszük azokat a tartományokat, amelyeket a játékosok a 10/20, 15/30 és 5/. És igen, észre fogod venni, hogy néha a legalacsonyabb valószínűségű tartományok (azaz a legmagasabb flush faktor) kissé átfedik azokat a tartományokat, pokerzsetonokertekei.com amelyek a legvalószínűbbek a nyerésre. Mindössze annyit teszek, hogy megmutatom, hogy a kezek tartományai valószínűségeken alapulnak, és nem konkrét kézértékeken.

Ez nem egy tökéletes mérkőzés semmilyen típusú tanulmány. Így határozzuk meg a tartományt egy olyan játékban, amelyet szórakozásért játszanak. Az alábbi táblázat a fő típusok kezeinek tartományaiban a flush tényezőket mutatja. De megkapod az ötletet. Azt hiszem, nyugodtan feltételezheti, hogy minden komoly játékos megérti, hogy minden olyan információt, amellyel valaha is rendelkeznek, két számban találhatók, a vakok és a kezük tartománya.

Tudni fogják, hogy szinte minden hívást bluffokra és flushokra hívhat, és a többi kéz túlnyomó többségét összehajthatja. Ha úgy gondolja, hogy pénzt veszít, akkor valószínűleg a legjobb, ha összecsukja és egy másik játékra lép. Honnan tudhatod, hogy mikor van ideje abbahagyni a játékot? Azonban, ha nyer, akkor valószínűleg a legjobb, ha marad, és továbbra is játszani. A póker egy véletlen játék, így néha abba kell hagynia a játékot, mert nincs jó esélye a győzelemre.

Ez azonban nem mindig így van. Tudsz nyerni a pókerben? Tehát fontos megérteni, hogy mit csinálsz, és miért csinálod. Néha nyerhetsz nagyot, és még mindig elveszíthetsz pénzt. Valójában sokan úgy vélik, hogy a pókerben nyerni könnyű. Mindössze annyit kell tennie, hogy helyesen fogadjon és kihasználja mások hibáit. A matematika elsajátítása a mentális képességek erősítése mellett idővel veszélyessé teszi a játékosokat az asztalokon.

A megfelelő elkötelezettség és a képzés, a legfontosabb póker tehetség lehet ápolni: a képesség, hogy maradjon hűvös nyomás alatt, és ragaszkodni az esélyeit Zen-szerű fegyelem.

Office Photos

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

This company has no active jobs

Contact Us

Jobs in Fiji

Jobs in Fiji Official Logo

Fiji’s number 1 jobs website providing daily and latest job vacancies in Fiji.

Email: [email protected]